Nicu Mihălăchiuţei de 19 ani mergea la muncă în Anglia şi a murit lovit de o mașină. Rudele sunt convinse că a fost ucis

Tânărul Nicu Mihălăchiuţei de 19 ani din Botoşani a murit sâmbătă de dimineață în Franța, lovit de o mașină, în apropiere de Canalul Mânecii, pe autostradă, scriu dei de la cititulnudoare.ro citând observator.tv.

Teribilul accident a avut loc în direcția Calais către Dunkirk, la aproximativ un kilometru de ieșirea Audruicq-Oye-Plage, scrie lavoixdunord.fr.

Românul a fost lovit de o mașină înregistrată în Marea Britanie. Tânărul se afla pe marginea autostrăzii şi nu a supraviețuit accidentului. În urma evenimentului rutier, șoferul britanic care conducea autoturismul marca Ford Fiesta, a fost dus la spitalul din Calais.

Despre Nicu se ştie că se ducea la muncă în Anglia, dar încă nu sunt foarte clare, motivele pentru care tânărul a coborât din microbuzul cu care călătorise până acolo, de la Botoșani.

Din primele informaţii se pare că totul s-a întâmplat sâmbătă de dimineaţă în jurul orei 10, pe autostrada A16 , în apropiere de Offekerque. Articolul continua dupa reclame …

Pentru că îl cunoşteau foarte bine pe tânăr, rudele acestuia acuză că nepotul lor ar fi fost ucis, iar una dintre mătușile lui, Ioana Bunduc, a făcut publice pe Facebook mesajele primite de la Nicu, în ziua morții lui.

„Nepoate nu pot sa ma opresc din plins si sa ma impac cu gindu ca ai plecat si nu mai esti printre noi, Doamne de ce oare ai vrut sa pleci cu omul asta care nu-l cunosteai ???, ce incredere ai avut in el sa zici ca te duce la munca loc sigur??? unde te-a dus la morga. Doamne vreau sa mor si eu si toti astia care comentati aiurea. Ginditi-va ca si voi aveti copii, frati surori, sa nu fiti in locul nostru sa simtiti durerea unei mame care si-a crescut fiul de la 4 ani fara tata, Doamne fa dreptate, iarta-ma nepoate nu te-am putut ajuta sa te scap de la moarte, ai fost prea departe puiule”, a scris femeia, care apoi a publicat capturi cu mesajele trimise de Nicu.

„Mă duce să mă omoare acum, sunt aproape de graniță. Sună la politie. Guriță mă omoară acum. Sună acum. Sună dacă vrei să mă vezi, sună că dacă mă prinde mă aruncă pe apă ei. Toți vorbiți cu politia din România, să sune și mamaie acum.”, sunt mesajele pe care femeia spune că le-a primit de la nepot.

Unul dintre șoferii microbuzului în care s-a aflat Nicu Mihălăchiuţei a declarat că tânărul a dispărut pur și simplu: „Ieri aproape de Calais, cu 15 km înainte de port, eram în pat, dormeam. În mașină liniște. Ionuț Iftinca conducea microbuzul spre port. Un băiat care stătea lângă el strigă deodată că se scapă pe el, să oprească mașina. Ionuț îi spune că mai sunt doar 15 km și își face nevoile la toaletă, că e bandă de urgenta, nu are unde să oprească, la care el tremură că se scapă pe el. Zic lui Ionuț: oprește să își facă nevoile. Când a oprit pe banda de urgență, a sărit autostrada și a fugit în câmp. L-am așteptat două ore, nu a mai venit. Am trimis un băiat după el, dar n-a fost de găsit. Am sunat la ambasadă, i-am zis locația după care mi-am continuat drumul spre Anglia, ieri am sunat de câteva ori la ambasadă, azi la fel, nu am cunoștință despre el”, a spus Florin Guriță, care e și proprietarul microbuzului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro