Un băieţel de 6 ani a fost legat cu lanţuri de către tatăl său, în “scopuri educaţionale” – Vezi ce a păţit tatăl violent …

Tortura la propriu, avea loc în casa unei familii din Ucraina, numită de către presa locală ca fiind CASA GROAZEI. Băiețelul de șase ani locuia în satul Aidar-Mykolaivka, din regiunea Luhansk, Ucraina, scriu cei de la dacanustiai.eu

Într-una din zilele când acesta era liber, nelegat, a reuşit să le povestească prietenilor lui prin ce chinuri trece şi la ce torturi este supus de către tatăl său de 36 de ani şi mama sa vitregă de doar 27 de ani. Nu a trecut mult timp şi la urechile poliţiştilor au ajuns vorbele băieţelului, povestite de lumea din sat, relatează Daily Mail.

Astfel, în casa groazei a poposit poliţia şi l-a găsit pe copil stând în genunchi și legat de o ușă. Imediat, poliţiştii au fotografiat copilul ca sa aibă dovezi, pe care le-au prezentat anchetatorilor şi celor de la mass-media.

În pozele făcute se poate vedea cum băiatul era legat cu lanțul metalic, înfășurat strâns în jurul taliei. Pe corpul său existau dovezi că băiețelul a fost bătut, lucru pe care tatăl l-a recunoscut. Rănile de pe corpul băiatului au fost provocate “în scopuri educaționale”, a mărturisit bărbatul poliției regionale din Luhansk. Făra prea multe alte anchete inutile, au fost sesizate de urgenţă şi autoritățile statului.

Autoritățile au acționat conform procedurilor legale și l-au luat pe băiat din grija tatălui și a mamei vitrege. Raportul poliției din Ucraina, spune că băiețelul a fost ”legat ca un câine” și maltratat frecvent. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În urma celor sesizate s-a dispus ca tatăl să fie “decăzut din drepturile sale părintești” și va fi dus în fața unei instanțe de judecată. El va fi acuzat de abuz asupra copilului și “tortură”. Acesta riscă acum o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare, conform declarațiilor procuraturii regiunii Luhansk.

Din informaţiile apărute în presa din Ucraina, se pare că băieţelul era adesea înlănțuit, iar abuzul fizic era la ordinea zilei.

Micuţul este supus acum unor controale medicale în spitalul din Novoaidarsky şi cel mai probabil va fi dus într-un orfelinat. Oficialii de la protecția copilului au stabilit ca băiatul să fie verificat de medici și să primească asistența psihologică necesară. Cel mai probabil, tatăl va fi decăzut din drepturile părintești.

Rapoartele spun că băiatul a mai fost luat din familie de către protecția copilului. Tatălui i s-a permis să-l ia înapoi de la orfelinat, după ce a divorțat de fosta soție și s-a recăsătorit.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul dacanustiai.eu