O femeie a născut o fetiţă bolnavă şi a abandonat-o într-un orfelinat sărac. După 19 ani a deschis TV-ul și a amuțit, fata ei era campioană

O poveste incredibilă s-a întâmplat cu o tânără femeie rusoaică, acum mai bine de 19 ani. Aceasta a născut o fetiţă pe nume Tatiana, care era bolnavă de hemimelia fibulară, o boală congenitală care i-a afectat memebrele inferioare, scriu cei de la realitatea.net.

La acel moment, medicii și-au exprimat îndoiala că ea va putea merge vreodată. Fiind speriați de povara disabilității fiicei care cădea pe umerii lor, părinții acesteia au hotărât că nu vor putea s-o crească și de aceea au oferit-o spre adopție.

Astfel, Tatiana a fost dusă la un orfelinat sărac din Siberia, deoarece părinţii nu-şi permiteau sa o îngrijească şi nu aveau pregătirea de specialitate.

Nu a trecut mult timp şi un cluplu din SUA, Beth și Steven Long au descoperit profilul fetiței într-o bază de date pentru adopție şi au realizat imediat că bebelusul este ale lor. Ei o hotărât să parcurgă jumătate de glob pentru a o adopta.

Din acel moment, Jessica a locuit în SUA dar, de fapt, ea s-a născut într-un sat mic în apropierea localității Bratsk, în Siberia. Părinții săi biologici i-au dat numele Tatiana, dar nu au dorit să-i ofere o familie şi să o crească. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În timpul desfășurării procesului de adopție, lui Beth și Steven li s-a comunicat că Tatiana nu are rude în viață. Ei s-au întors în Statele Unite cu fetița de un an și o lună și i-au oferit o familie nouă și un nume nou: Jessica. La doar un an și jumătate, picioarele ei au fost amputate și ea a învățat să meargă cu proteze.

Vremurile s-au schimbat si fetiţa a crescut mare, devenind o sportivă de care părinţii adoptivi erau foarte mândrii. Au urmat Jocurile Paralimpice de Vară care s-au desfășurat în Londra, unde toată lumea vorbea despre Jessica Long, tânăra de 20 de ani. Ea a cucerit 5 medalii de aur și două argint, devenind cea mai bună înotătoare cu dizabilități. Dar puțini cunoșteau la acel moment că viața Jessicăi a început cu mari greutăți.

Peste 19 ani, când toată lumea o aclama pe ”sirena”, Jessica a anunțat că dorește să afle ce s-a întâmplat cu mama ei biologică. Ea cunoștea de mic copil că era adoptată și știa că părinții săi biologici au decedat. Când a contactat autoritățile de specialitate din Rusia, a fost surprinsă de faptul că părinții săi biologici sunt vii și locuiesc în apropierea localității Bratsk, Russia.

Jessica a simțit că trebuie să-și cunoască părinții. Ea trăia o viață extraordinară pășind cu încredere spre realizarea viselor – iar acum ea dorește să le mulțumească oamenilor care, în primul rând, i-au dat viață.

Mama biologică a Jessicăi aproape leșinase când a aflat de la jurnaliști ce s-a întâmplat cu fiica lor. Ea a devenit o înotătoare de clasă mondială iar acum dorește să-și cunoască părinții. Au podidit-o lacrimile și a decis să-i scrie Jessicăi o scrisoare și să aranjeze o întâlnire.

Astfel, după ani de zile, Jessica a vizitat orașul în care s-a născut. Mama sa biologică a izbucnit în plâns când și-a văzut fiica. Ea a îmbrățișat-o pe Jessica și a spus: ”Fetița mea, iartă-mă!”. Jessica nu a înțeles nici un cuvânt în rusă, dar în acea noapte i-a expediat mamei sale un mesaj prin Facebook: ”Eu, pur și simplu, te iubesc.” Acestea au fost cuvintele la care mama ei nu s-ar fi așteptat niciodată.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net.