O maşină a fost spulberată de un TIR pe DN1 în Braşov. Şoferul de 20 de ani al dubei, moare pe loc.

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă pe DN1, în localitatea Sâmbăta de Jos din judeţul Brasov. Şoferul une dube a murit pe loc, după ce autoutilitara pe care o conducea a pătruns pe contrasens şi a fost spulberată de un TIR, scriu cei de la a1.ro

În urma teribilului accident, traficul rutier a fost blocat completat în zonă. Chemat de urgenţă, un elicopter SMURD a ajuns la fața locului pentru a prelua victimele. Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic pentru șoferul nevinovat de 20 de ani.

”Pe DN 1, în localitatea Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov, şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. În urma impactului au rezultat 2 victime, respectiv cei 2 conducători auto”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, mai bine de 40 de minute, iar elicopterul SMURD a preluat cele două victime rezultate în urma impactului celor două maşini.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...