O tânără trebuia să dea astăzi Bac-ul, dar îşi îngroapă tatăl, omorât în trafic de doi indivizi periculoşi

La volanul unei maşini Skoda se afla Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş. Acesta se deplasa pentru rezolvarea unor probleme personale, când în trafic a apărut un autoturism BMW, condus de doi indivizi care şicanau şoferii în trafic, forţând o tamponare şi obligând şoferii să oprească, scriu cei de la observator.tv citând ziarulargesul.ro

Cu această problemă s-a confruntat şi Cătălin Plăiaşu, doar că acesta a oprit maşina şi s-a dat jos, pentru a-i întreba pe cei doi indivizi care erau în maşina cealaltă, ce are cu el şi cu ceilalţi participanţi în trafic. Acela a fost momentul culminant când au sărit pe el, l-au pus jos şi au continuat să-l lovească cu picioarele în cap.

Un şofer aflat în trafic, care a oprit maşina odată cu Cătălin Plăiaşu, văzând grozăvia, a chemat de urgenţă poliţia şi ambulanţa. Cei doi bătăuşi au fugit apoi, dar au fost identificaţi rapid şi prinşi, apoi reţinuţi.

Imediat după agresiune, Cătălin a fost diagnosticat cu hematom subdural acut, edem cerebral difuz şi contuzii cerebrale hemoragice. Starea era critică.

Bărbatul a stat în comă de gradul 4 timp de 6 zile, dar a murit în această dimineaţă la Spitalul din Piteşti.

Cei doi agresori au lăsat o fată orfană şi de tată, după ce şi mama tinerei a murit cu câţiva ani în urmă, răpusă de boală. Fata ar fi trebuit să susţină aztăzi proba la Bacalaureat.

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit achetatorilor, cei doi mai sunt cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor şi dosarul este la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv