Caz terifiant! Un cadavru a căzut dintr-un avion, la un metru de un bărbat englez, în timp ce acesta făcea plajă în curtea casei

Un caz mai puţin obişnuit a fost înregistrat de curând lângă aeroportul Heathrow. Un bărbat făcea plajă în curtea din spatele casei sale, când din cer a căzut un cadavru, împrăştiind sânge peste tot. Speriat, bărbatul a chemat de urgenţă poliţia, scriu cei de la evzmonden.ro

Aceşti încearcă să identifice cadavrul, despre care se crede că ar fi al unui bărbat, după ce a fost descoperit la o adresă rezidenţială din Clapham.

Din primele informaţii se pare că este vorba de un pasager clandestin care a căzut din compartimentul trenului de aterizare al unui avion aparţinând companiei Kenya Airways, a informat poliţia metropolitană, transmite dpa.

”În acest stadiu, poliţia crede că bărbatul era un pasager clandestin care a căzut de pe trenul de aterizare al unei curse Kenya Airways care zbura spre aeroportul Heathrow”, a comunicat poliţia londoneză.

Agenţia Press Association (PA) a citat un vecin potrivit căruia corpul ”a aterizat la un metru distanţă” de un bărbat care stătea la soare în curtea din spate. Articolul continua dupa reclame …

loading...

”Am auzit un ″poc″⁣, am urcat la etaj să mă uit pe fereastră‘, a povestit vecinul. ‘(Cadavrul) era complet îmbrăcat. M-am uitat mai bine şi am văzut sânge peste tot, pe gardul grădinii”, a continuat el.

”Capul lui nu arăta bine. Mi-am dat seama imediat că a căzut”, a mai spus vecinul, potrivit căruia o persoană care urmărea avionul a văzut căderea.

Conform poliţiei, decesul nu este considerat unul suspect, o anchetă urmând să stabilească ‘toate circumstanţele’ în care s-a produs incidentul.

Cazul nu este unul singular, deoarece în anul 2015, un cadavru a fost găsit pe acoperişul unei clădiri de birouri din sud-vestul Londrei. La acel moment, s-a descoperit că trupul era al unui pasager clandestin căzut dintr-un avion al British Airways venind din Africa de Sud.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evzmonden.ro