Rufele tale nu mai arată ca cele noi? – pune PIPER NEGRU în maşina de spălat şi vezi ce se întâmplă …

De-a lungul anilor, gospodinele au descoperit trucuri noi, pentru ca munca lor casnică să fie cât mai uşoară, iar rezultatele să fie aproape perfecte. Nu de multe ori, fiecare gospodina a încercat “pe pielea ei” diferite trucuri, iar în momentul când a găsit şi rezultatul dorit, l-a postat pe reţelele de socializare, pentru a uşura şi munca altora, scriu cei de la revistasanatate.com

Unul din trucurile care se pare că funcţionează la capacitate maximă este aruncarea în cuva de spălat a maşinii, de piper negru, totul pentru ca rufele să-si recapete culoarea perfectă de altădată, cam acesta ar fi motivul principal.

Cumpărăm o cămașă sau un pulover frumos, iar apoi, o lună mai târziu, deja începe să-și piardă culoarea. Acum vine rândul nostru sa folosim piperul negru şi sa vedem diferenţa.

Uneori, piper negru este tot ce aveți nevoie pentru a vă menține hainele la fel de bine ca noi!

Adevarul este că spălatul nu este atât de rău când ştii întregul ciclu de spălare şi ceea ce poţi (şi nu poţi) pune în uscător. Cu toate acestea, ne place să mergem prin efortul de a separa hainele noastre de culori, doar pentru a vedea că tricoul nostru de un albastru perfect, se estompează prea curând. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Uitați de detergenții scumpi care protejează probabil culoarea hainelor – încercați doar acest truc ieftin și simplu.

Poate fi o adevărată provocare să aduci înapoi culoarea acelor haine decolorate. În special pentru că nu este ieftină; când îmbrăcămintea își pierde culoarea, este mai probabil să cumpărați articole noi (care apoi vor începe să decoloreze din nou după câteva spălări).

E timpul să încercaţi și să aplicați un truc la îndemână! Doar adăugați o linguriță de piper negru în mașina dvs. de spălat (împreună cu detergentul obișnuit) data viitoare când faceți o spălare de culoare.

Rezultatul este uimitor şi poţi spune la revedere hainelor decolorate!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul evistasanatate.com