Tragedie! Patru tineri cu vârsta între între 18 şi 20 de ani au murit pe loc, după ce maşina lor a fost zdobită sub un TIR.

Un accident deosebit de grav s-a produs în această dimineaţă în jurul orelor 04:00, pe raza localității Bistricioara, comuna Ceahlău, judeţul Neamţ. Patru tineri au mers la o benzinărie din apropiere şi au băut un suc, după care au plecat în viteză. Pe drum, şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un TIR parcat în afara părţii carosabile, scriu cei de la observator.tv

În maşina se aflau 2 tineri de 20 de ani, unul de 19 ani şi altul de doar 18 ani. Toţi patru au murit în accident, masina lor fiind practic „decapotată” în urma impactului cu TIR-ul. Din primele informaţii de la faţa locului, toți tinerii erau din comuna Ceahlău, satul Bistricioara.

Chemate de urgenţă, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, SMRD, Ambulanță si ISU. După mai multe minute, victimele au fost scoase din fiarele contorsionate ale mașinii dar, din păcate, a fost declarat decesul pentru toate patru.

„E un coșmar aici. E de neînchipuit. Patru tineri…nu au avut nicio șansă, mașina lor a intrat puternic în camionul care era staționat, nu era nimeni în el din câte am înțeles. Cred că deja încep să vină rudele, se aud plânsete… E crunt. Crunt tare”, a declarat, pentru Vestea, un șofer care a ajuns și el, în urmă cu câteva minute, la locul faptei.

“Din primele cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și cu semiremorca unui tir, staționat în afara părții carosabile. În acest moment, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit poliţiştii nemţeni. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Surse citate de Vestea au declarat că cei patru tineri sunt:

Emi C. – 18 ani
Robi S. – 19 ani
Cosmin C. – 20 ani
Vlăduț L. – 20 ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv