O tânără de 20 de ani a născut acasă, nu şi-a dorit copilul şi l-a aruncat în toaleta din curtea casei

Are 20 de ani şi i-a venit sorocul să nască, cu toate că nu dorea să devină mamă. După ce a născut, a luat bebeluşul şi l-a aruncat ca pe un gunoi, în toaleta din curtea casei, scriu cei de la a1.ro

Tânăra este din Dej şi la scurt timp după ce a născut, a recurs la acest gest abominabil din dorinţa de a şterge orice urmă care sa dea de bănuit că ar fi adus pe lume un copil.

Soarta i-a fost potrivnică si la scurt timp a început să se simtă rău, motiv pentru care, miercuri dimineaţa a chemat ambulanţa. Chemat de urgenţă, echipajul medical s-a prezentat la locuinţa tinerei şi a transportat-o la spital.

Cadrele medicale au stabilit în urma investigaţiilor că femeia prezenta urmele unei naşteri recente, dar nu a putut spune unde se află copilul pe care tocmai l-a adus pe lume.

Conform procedurilor legale, cei de la unitatea spitaliceasca au anunţat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, despre această situaţie şi au început verificările. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În cele din urmă, copilul a fost găsit în haznaua din gospodăria unde locuia tânăra. În urma efectuării necropsiei, anchetatorii vor stabili dacă copilul s-a născut viu sau mort, iar în funcţie de acest aspect va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro