Video – “Mobilizare INCREDIBILĂ!” 15 susţinători a lui Dragnea au ieşit în stradă să ceară ELIBERAREA: “Asta nu e dreptate”

Se pare că fostul lider PSD, Liviu Dragnea, face furori şi din spatele gratiilor. După o mobilizare făcută ca la carte pe reţelele de socializare, oamenii ies în stradă să ceară ELIBERAREA lui Liviu Dragnea. Aceştia vor să protesteze astăzi în fața Penitenciarului Rahova şi doresc ca fostul lider PSD să fie eliberat din închisoare.

Aproximativ 15 de persoane au venit joi in fata penitenciarului Rahova pentru a cere eliberarea din inchisoare a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Intregul eveniment a durat in jur de o ora, scriu cei de la ziare.com

Protestul a fost anuntat ieri pe Facebook şi de fostul parlamentar PDL, Gelu Visan, scriu cei de la stiridiaspora.ro

“Decizia de azi a CCR ne arată că în primă instanță Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEȚINUT POLITIC!

AJUNGE!
Așa nu se mai poate!
Asta nu este Dreptate!

loading...

CHEM PE TOȚI OAMENII CARE MAI CRED ÎN DREPTATE ÎN ȚARA ASTA, SĂ STRIGĂM ÎMPOTRIVA NEDRETĂȚII CARE I S-A FĂCUT LUI LIVIU DRAGNEA , CARE A FOST EXECUTAT MIȘELEȘTE!

Cerem:
LIBERTATE PENTRU DRAGNEA!
SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE!
SĂ FIE REJUDECATE PROCESELE LUI LIVIU DRAGNEA ȘI ALE TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI!
ELIBERAREA TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI DIN ROMÂNIA!

INEDIT – Numarul partipantilor la miting este mai mic decat numarul jurnalistilor care transmit din fata Penitenciarului Rahova.

La finalul protestului, oamenii au strigat: “Si noi suntem Liviu!”

Sursă VIDEO: Epoch Times Romania Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziare.com