Italia – O badantă româncă de 40 de ani a sedat bătrânul de care avea grijă şi apoi i-a furat banii de pe card

Totul s-a întâmplat în Padova, localitatea San Nicolo, atunci când în luna septembrie 2018, românca Maria Pârvu s-a angajat să îngrijeasca o familie de italieni bătrâni, el având 93 de ani, iar bătrâna 85, ambii fiind bolnavi la pat, scriu cei de la emigrantul.it

Din cercetările efectuate de organele de anchetă, românca noastră a pus la cale un plan diabolic prin care să facă rost de bani într-un mod mai puţin ortodox. S-a gandit să-l sedeze pe bătrânul care era mai vigilent decât soţia lui grav bolnavă, apoi i-a luat cardul şi a făcut mai multe extrageri din bancomate, iar în final, îngrijitoarea a ajuns să fure sumă de 2300 de euro.

După isprava făcută şi cu banii în poşetă, badanta româncă a trimis un mesaj fiicei bătrânului, prin care-i spunea că renunță la raportul de muncă pentru a pleca în Treviso.

Fiica bătrânilor a mers de urgenţă acasă la părinți unde și-a găsit tatăl inconștient și a chemat salvarea. Imediat a observat dispariția cardului și a alertat carabinierii care au demarat o anchetă. Astfel, zilele trecute, Maria Pîrvu a fost arestată în localitatea Due Carrare unde lucra „badantă” la un alt bătrân.

Tribunalul din Padova a emis un ordin de arest pentru Maria Pîrvu, îngrijitoare româncă de 40 de ani, rezidentă la Due Carrare. Acuzațiile aduse acesteia sunt furt și tâlhărie agravată, abandonarea unei persoane incapabile.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul emigrantul.it