Un băieţel de 9 anişori a fost bătut până a murit, într-un apartament din Cluj-Napoca

Tragedia s-a întâmplat noaptea trecută într-un apartament din cartierul Someșeni, din Cluj-Napoca. Astfel, în jurul orei 23.30, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța că un băiețelul de 9 ani este în stare gravă şi are nevoie de îngrijiri medicale, scriu cei de la observator.tv

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță. Medicii aflaţi pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața copilului de 9 ani şi la scurt timp au declarat decesul. În acel moment, mama a devenit principalul suspect al crimei.

Din primele informaţii s-a stabilit că micuţul locuia în apartamentul din Cluj-Napoca alături de mama sa, iubitul acesteia, fratele său geamăn și de încă un frate în vârstă de 11 ani.

Din declaraţiile vecinilor reiese că băiatul și cei doi frați ai săi erau deseori bătuți de mamă.

Medicii au descoperit pe trupul băiatului urme de violență, motiv pentru care, ceilalți doi frați au fost transportați într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Mama copilului ucis în bătaie și iubitul ei au fost duși la sediul Poliției pentru audieri. Întrebaţi de poliţişti despre această familie, vecinii au declarat că iubitul femeii că era un om liniștit și foarte respectuos. Cât despre cei mici, aceștia susțin faptul că erau cuminți și că studiau la școala de muzică. Cu toate acestea, oamenii din bloc au precizat că mama copiilor îi bătea des și nu îi lăsa afară sau să se joace cu alți copii.

Polițiștii au căutat peste tot probe și au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a produs tragedia în care copilul de 9 ani și-a pierdut viața.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv