Asociaţia MicNews a reuşit să ducă în tabără 20 de copii, care provin din familii defavorizate.

Preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Caldăraru, nu s-a dat bătut în faţa greutăţilor financiare ce presupune organizarea unei tabere de copii, reuşind într-un final să facă 20 de copii fericiţi.

Copiii sunt cazaţi la Hotelul Jupiter din Mamaia, sunt fericiţi din primul moment când au ajuns aici, au masa asigurată şi locul unde îşi desfăşoară activităţile recreative.

Tabăra organizată de către asociaţie, face parte din campania anuală intitulata sugestiv “Sărăcia Distruge Omenia”, unde copiii care provin din familiile defavorizate, au acum ocazia să vadă pentru prima dată Marea Neagră şi plajele ei frumoase.

Întrebat despre cum s-a realizat pregătirea acestei tabere, Mihai Căldăraru ne-a declarat: “nu am putut aduce în tabără mai mult de 20 copii, deoarece zecile de cereri de sponsorizare trimise către firmele cu dare de mână, nu s-au finalizat decât în promisiuni verbale, dar nimic concret“, “am cerut cei 20 de copii de la DGASPC sectorul 5, cu care am mai colaborat pe parcursul anilor trecuţi şi cunoscându-mă că sunt capabil să am grijă de ei, mi-au dat copiii care provin de la Centrul de Plasament Cireşarii II”, “copiii au cazare, mâncare și tot ce le este necesar, nu am primit nicio sponsorizare”.

Până la urmă, munca celor de la Asociaţia MicNews s-a concretizat într-o tabără de copii reuşită, iar aceştia merită tot respectul beneficiarilor campaniei umanitare. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Ultima Oră! Echipa de conducere a Asociatiei MicNews, a efectuat o vizita de lucru la Constanta, unde s-a intalnit cu autoritatile din Municipiul Constanta, pentru a discuta mai multe proiecte sociale de interes national. Primaria Municipiului Constanta prin Viceprimarul Rasauteanu Costin a spus DA unui proiect marca asociatiei MicNews. Astfel, Primaria Municipiului Constanta va ajuta Asociatia in vederea organizarii unei tabere pentru 20 de copii care provin din familii defavorizate.