Italia – Românul Iulian Ștefan Obreja de 26 de ani, moare pe câmp din cauza condițiilor prea aspre de muncă

Tragedie fără margini în Italia. În data de 5 iunie 2019, în localitatea italiană Serino din provincia Avellino, un tânăr muncitor român în agricultură a murit după ce s-a simțit rău la muncă, pe câmp, scriu cei de la rotalianul.com

Tânărul Iulian Ștefan Obreja, venise în Italia pentru a lucra alături de tatăl său în agricultură, care era stabilit aici deja de mai mulți ani. În ziua de joi după-amiază, când Iulian și tatăl său se aflau la muncă pe un câmp agricol din Serino, tânărul nostru conațional a început brusc să se simt rău, moment în care a suferit probabil un stop cardio-respirator și a picat la pământ sub ochii tatălui său.

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Iulian și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt. Imediat, la fața locului a fost venit o ambulanță, care l-a transportat la spitalul Moscati din Avelinno. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital.

Deoarece Iulian avea doar 26 de ani, fiind foarte tânăr, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie.

Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com