Un bărbat cuprins de gelozie și-a înjunghiat iubita și pe fratele acesteia, în direct pe Facebook – VIDEO

Bărbatul Iosif Modiglian Lasco în vârstă de 32 de ani, a făcut o criză de gelozie, atunci când și-a văzut într-o transmisie LIVE pe Facebook, fosta iubită, dansând cu un alt bărbat. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a luat cuţitul şi a plecat spre casa părinților iubitei lui, din satul Nădab, localitatea Olari, județul Arad, scriu cei de gazetadespania.es

Ajuns la casa unde iubita lui petrecea, acesta şi-a înjunghiat fosta iubită, de care se despărţise în luna iunie şi pe fratele acesteia.

Agresorul avea împreună cu Claudia Rancov, iubita lui, doi copii, un băiat de trei ani şi o fetiţă de cinci ani.

În imaginile live se poate vedea cum bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, pe care o înjunghie de două ori, în spate și în abdomen, după care își îndreaptă furia asupra fratelui acesteia, în vârstă de 22 de ani, pe care îl înjunghie în zona inimii.

De asemenea, în filmuleţul de pe Facebook se aude cum fiica celor doi, cea care avea telefonul și transmitea pe Facebook, plânge și strigă de mai multe ori: „Nu muri, nu muri, mami meu!”.

loading...

După atac, bărbatul părăsește locuința victimelor, fiind găsit ulterior de poliţişti, pe o stradă, în apropiere de casa sa.

În momentul în care bărbatul a fost somat să se predea, acesta s-a înjunghiat cu cuţitul în abdomen şi în gât. Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

La acelaşi spital au fost internate şi victimele sale, care au fost supuse unor intervenţii chirurgicale și, deși medicii inițial au declarat că victimele sunt stabile, din păcate, ulterior, fratele tinerei a murit.

Sursă VIDEO: Gazeta de Spania Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gazetadespania.es