ITALIA – Sătulă de bătăi şi umilinţe, o româncă de 45 de ani şi-a înjunghiat iubitul cu un cuţit de bucătărie

Povestea româncei era cunoscuta de toţi vecinii ei, aceasta fiind bătută şi umilită aproape zilnic de către iubitul ei. Conform celor de la stiridiaspora.ro care citează bologna.repubblica.it, incidentul nefericit s-a întâmplat acum doua seri, după ce iubitul ei a venit acasă beat și ar fi început să se certe.

Românca noastră fiind sătulă până peste cap de comportamentul agresiv al bărbatului, nu a mai suportat, ar fi luat un cuțit din bucătărie și l-ar fi înfipt în pieptul iubitului.

Mama bărbatului a făcut descoperirea și a alertat imediat ambulanța și carabinierii. Ajunși la fața locului, medicii l-au preluat pe bărbat transportându-l de urgență la secția de Terapie Intensivă a spitalului Maggiore.

Carabinierii au descoperit-o pe femeie plângând lângă bărbat, pe jos, în baie, și două cuțite murdare de sânge în chiuvetă.

Românca a povestit anchetatorilor faptul că bărbatul venea de multe ori acasă beat și era foarte agresiv. Acest comportament a fost confirmat și de băiatul româncei, în vârstă de 15 ani, dar și de vecini. Însă, din nefericire, românca nu l-a denunțat niciodată și a îndurat relele tratamente la care a fost supusă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro