Minori români obligaţi de taţii lor să practice prostituţia în Germania – Cu banii copiilor, părinţii au construit case în România

Un caz deosebit de grav a fost judecat luna aceasta de judecătorii din Germania, inculpaţi fiind doi taţi români care şi-au obligat copii să cerșească și să se prostitueze pentru a-și ajuta familiile, scriu cei de la ziarulromanesc.de citând BZ.

Cei doi români în vârstă de 39 de ani, au devenit în scrut timp proxeneţi pentru copii lor şi din cercetările efectuate, au reuşit să câştige ilegal, o grămadă de bani. În urma cercetărilor efectuate, tații proxeneți sunt acum judecați pentru abuz sexual asupra minorilor și neglijență.

Cei doi inculpații sunt Marian R. și Granu M. Conform judecătorilor, unul și-a adus fiul de 13 ani la Berlin în martie 2017, iar celălat băiat, tot de 13 ani, a fost adus în luna septembrie a anului 2017.

Românii au fost daţi în urmărire şi au fost arestați în România, în decembrie 2018, cu mandate emise de autoritățile germane, apoi au fost extrădați în Germania.

Conform procurorilor, copiii erau obligați să le dea adulților toate încasările din cerșetorie și prostituție. Cu banii câştigaţi de copii lor din activităţile ilegale, tații lor au construit case în România. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cei doi români riscă pedepse de până la zece ani de închisoare. În acest caz, un al treilea inculpat, Iulica M., de 27 de ani, este acum judecat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.de