O mamă “a luat viaţa” ambelor fetiţe, pentru că era deranjată de acestea, în timp se prostitua.

Cazul tinerei mame de 22 de ani care şi-a ucis ambele fetiţe datorită faptului că nu putea să practice prostituţia “ca la carte” din cauza acestora, a făcut înconjurul mapamondului şi i-a uimit pe toţi, prin ferocitatea de care a dat dovadă.

Tânăra mamă se numeşte Louise Porton, are vârsta de 22 de ani şi este din Birmingham. Cele două fetiţe alei ei se numeau Lexi Draper de trei anişori şi Scarlett Vaughan, de doar 17 luni, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mirror.

Într-una din zile, când s-a săturat de faptul că nu putea să presteze servicii intime bărbaţilor cunoscuţi în special pe Internet, s-a hotărât să-i ia viaţa fetiţei de trei ani, prin sufocare. După doar 18 zile, a făcut acelaşi lucru şi cu fetiţa de doar 17 luni.

În urma anchetei desfăşurate, un prieten a declarat în instanță, că tânăra era model part-time şi a spus că “ar face tot posibilul” pentru a scăpa de fiicele sale, acestea devenindu-i “povară” grea și care “o împiedică să facă ceea ce-şi doreşte”. De aici se înţelege foarte clar faptul că, fetele nu o lăsau liberă să presteze servicii “amoroase” bărbaților, a mai spus acesta în fața juraților.

Cercetările efectuate au mai demonstrat că tânăra femei era deosebit de activă în mediul online. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Tânăra s-a întâlnit cu nenumărați bărbați pe site-urile de întâlniri și le-a trimis fotografii “în mod explicit”. În mesajele schimbate cu aceștia ea s-a oferit să-i întâlnească pentru a face amor, doar dacă depuneau bani în contul său bancar.

Tribunalul Regal din Birmingham a fost informat că aceasta a trimis fotografii topless din toaletele spitalului. Se întâmpla exact în timp ce Lexi, fiica cea mare, era tratată de medici. De asemenea, a schimbat mai mult de 80 de mesaje cu un gardian din spital. S-a întâmplat la scurt timp după ce s-a întâlnit cu acesta în departamentul de URGENȚE, au spus procurorii.

Ca o davadă concludentă la faptul că femeia dorea să “scape de povara creşterii fetiţelor”, jurații au fost informați că Porton a făcut o serie de căutări pe internet, referitoare la decesele copiilor, cu o zi înainte de prima crimă. Ea a accesat informații despre “cât timp durează ca un corp să se răcească?” sau “cinci lucruri ciudate care se întâmplă când mori”.

Procurorul a spus că medicii spitalului nu au găsit “nici un motiv natural” pentru moartea ambelor fete. El a spus că cel mai probabil cineva a intervenit în mod deliberat în respirația lor. Procurorul a enunțat pricipala ipoteză care a dus la aceste crime. “Câteodată, cei doi copii au împiedicat-o să facă ceea ce voia, când dorea și cu cine voia”, a mai spus acesta. Jurații au mai aflat că tânăra era “neimplicată emoțional și detașată”, imediat după moartea lui Lexi.

Rămâne de văzut dacă tânăra va fi condamnată că și-a ucis fiicele doar în baza dovezilor prezentate. Toate aceste dovezi se bazează deocamdată numai pe declarațiile martorilor și ale medicilor. La această oră, procesul este în curs de desfăşurare …

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro