O mamă şi un tată sunt disperaţi, își caută băiatul în Londra: „Îmi moare copilul. Tremur toată”

Un apel pe grupurile de Facebook a fost scris şi distribuit de curând, de o familie disperată. O mamă româncă, cere cu disperare ajutor deoarece băiatul ei care se află în Londra de șapte ani, a ajuns pe străzi din cauza alcoolului.

Femeia spune că nu mai știe nimic de copilul său de zile întregi, iar prietenii acestuia nu îi mai răspund la mesaje, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Mama este distrusă pentru că nici fiul său nu îi mai răspunde la telefon şi nu știe ce să mai facă. Ea a apelat la românii de pe grupurile de Facebook din Londra, în încercarea disperată de a găsi informații.

„Buna ziua! Suntem o familie disperata. Copilu meu RADU MIRCEA OVIDIU lucreaza de 7 ani in Londra. Din noiembrie 2018 a inceput sa bea. Este calificat schelist in Anglia. A fost un copil bun, ne-a ajutat si pe noi ca suntem fff bonlavi. Sotul operat de cancer la gat, comunicam cu un laringofon, eu am virusu C diabet si tensiune. Pe Ovidiu l-a dat afara din casa in data de 28 iunie 2019, l-au dus la spital, i-a pus o perfuzie si e pe strazi. Trei zile dupa l-au mai vazut colegii din casa unde a stat. Era beat si distrus. Daca are cineva suflet si se poate face ceva sa-l caute cineva, sa-l scoata din starea in care e sa nu moara pe strazi. E singurul nostru copil. A facut Facultatea Alexandru Ion Cuza Iasi. Vorbeste engleza perfect. Cred ca si-a pierdut mintile. Noi suntem ajunsi doua schelete. Aveam o relatie fff buna cu el. Dar acum nu mai stim nimic de el. Tel. inchis. Adresa la care a stat este. 7 Netherfield Road London. N12 8DP. Doamne suntem morti si poate Doamne fereste copilu nostru e mort. Va rog ajutati-ma! Nu stiu ce am scris ca tremur toata.”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul ziarulromanesc.net

loading...
RADU MIRCEA OVIDIU