Românca Nicoleta Leitner de 29 de ani a murit în urma unui accident de tren, din Austria. Trei copii au rămas pe drumuri.

Un accident cumplit şi cu foarte multe întrebări fără răspuns, s-a petrecut în după-amiaza zilei de 8 iulie 2019, în Austria, la Neudorf ob Wildom. În acea zi fatidică, Nicoleta de 29 de ani şi soţul ei, Markus Leitner (32 de ani), se aflau într-un autoturism marca Mazda, la o trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere, scriu cei de la jurnalulromanesc.at

Conform declaraţiei mecanicului de tren, maşina în care se aflau cei doi tineri se afla oprită la trecere, iar în momentul în care trenul s-a apropiat, şoferul a accelerat şi a ajuns direct în faţa trenului. Acela a fost momentul când a avut loc impactul, iar autoturismul a fost târât peste o sută de metri pe calea ferată, cei doi tineri murind pe loc.

Mărturia mecanicului de tren, dar şi un mesaj ciudat postat pe Facebook de Nicoleta cu o jumătate de oră înainte de tragedie i-au făcut pe anchetatori să ia în calcul ipoteza unei crime.

Românca noastră a postat pe Facebook cu doar o jumătate de oră înaintea tragediei, un mesaj în care scria că îşi va închide salonul de înfrumusețare pe care îl avea și că, din motive personale, se va muta la Monaco.”Dragele mele din probleme personale salonul Niko & Beauty se va închide. De acea va pun la dispozitie sa achiziționați parul pana maine la ora 14:00 tape sau bondings 150€ setul”.

Din primele cercetări s-a descoperit că soțul ei nu era de acord cu decizia ei de a se muta în altă parte. Cei doi soți locuiau împreună în Styria și aveau 3 copii, care acum au rămas orfani de ambii părinţi.

loading...

Cei doi soţi erau căsătoriți din anul 2017, iar anchetatorii suspectează că mariajul lor avea probleme în ultima perioadă. Nu exclud astfel varianta ca Nicoleta și Markus să fi avut o ceartă pe drum, iar austriacul să fi decis să se sinucidă şi să o omoare pe româncă.

Totuşi, adevărul despre moartea celor doi nu va fi cunoscut niciodată, având în vedere că autorităţile austriace au decis să oprească ancheta.

“Dumnezeu să te aibă în paza lui și să te ierte Nikoleta!!!

O adevărată tragedie!!!

Chiar nu meritai asta, așa tânără și frumoasă!!!

Acum ești un înger!!!

Dumnezeu să dea multă putere alor tăi și micuților tăi!!!

De acolo de sus să ai grijă de ei!!!

Sincere condoleanțe familiei!!!”, este unul dintre sutele de mesaje de adio postate pe Facebook de prietenii Nicoletei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalulromanesc.at

1 Trackback / Pingback

  1. Accident feroviar grav, soldat cu doi morţi: Radu M., de 46 de ani tată a două fetiţe şi un cioban de 53 de ani -

Comments are closed.