O minoră din Botoşani a fost violată de mai mulţi tineri, iar când a ajuns acasă, părinţii au găsit-o vinovată pentru ce a păţit

O adolescentă de 14 ani din localitatea Blândeşti (Botoşani), a ajuns de câteva zile să trăiască o dramă de neimaginat, după ce, în urmă cu câteva zile, ar fi fost batjocorită de mai mulţi tineri şi apoi acuzată, inclusiv de rude, că a greşit. Tânăra a împlinit 14 ani în luna februarie 2019, a absolvit în acest an clasa a VIII-a şi s-a înscris la o şcoală profesională de ospătari, scriu cei de la jurnalmm.ro

Drama tinerei a început în data de 30 iunie, atunci când a ieşit să se joace cu ceilalţi copii din sat, pe terenul din faţa şcolii.

La un moment dat, fata a mers la magazinul din sat de unde şi-a cumpărat seminţe şi suc, acolo unde s-a întâlnit cu un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool, scrie observator.tv.

Abordată de câţiva dintre tinerii petrecăreţi, fata s-a întors în faţa şcolii, acolo unde au mers şi tinerii.

Nu a trecut mult timp şi fata s-ar fi urcat într-o maşină cu tineri văzuţi la magazin şi care consumau alcool, iar aceasta a fost dusă la marginea satului, acolo unde ar fi fost batjocorită. Articolul continua dupa reclame…

loading...

„Se spune că ar fi fost vreo 14 sau 20 de băieţi, care se invitau reciproc, apelându-se pe telefoanele mobile”, a declarat un localnic.

Fata a ajuns acasă aproape de miezul nopţii, iar familia a luat-o la întrebări, fiind o oră târzie. Dacă la început copila a negat că ar fi fost abuzată, ulterior a recunoscut, însă ar fi fost certată şi acuzată de familie că a greşit, fiind vinovată de ceea ce a pățit.

După trauma trăită, fata a încercat să îşi pună capăt zilelor şi a ajuns de urgenţă la spital, medicii reușind să îi salveze viața.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au mers la fată pentru a-i oferi consiliere psihologică pentru a putea reuși să treacă peste clipele de coșmar care au marcat-o.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalmm.ro