Germania – Pentru că nu i-a mărit SALARIUL, un angajat român și-a UCIS ŞEFA

Românul nostru pe nume Sava, se angajase în Germania cu doar un an în urmă și a fost de acord să munceasca pe un salariu de aproape 300 de euro săptămânal, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând cotidianul Bild.de

După un an în care a primit un salariu mic, Sava a început să se plângă și i-a cerut şefei lui, o femeie de 51 de ani să-i mărescă leafa. Aceasta a refuzat în repetate rânduri și până la urmă a decis concedierea acestuia.

Văzând că este mereu refuzat, românul s-a gândit să se răzbune pe şefa lui, a urmărit-o într-una din zile, a strangulat-o până a murit, iar apoi a legat-o de o scară rulantă pentru a înscena o sinucidere.

Probele colectate de criminaliștii ajunşi la fața locului au arătat că femeia ar fi fost ucisă. Bărbatul a fost ținut sub observație pe toată perioada anchetei. Între timp acesta fugise în Austria, acolo unde s-a angajat. El a fost reținut între timp, iar procesul trebuie să înceapă luna viitoare.

După ce a fost prins şi arestat, românul de 23 de ani a recunoscut că și-a omorât șefa de origine germană, după ce aceasta a refuzat să-i mărească salariul.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro