Marinel Cârstean de 34 de ani a murit înecat în lacul Bechis de pe strada Aeroporto din Torino/Italia.

În seara zilei de sâmbătă, 13 iulie 2019, Marinel Cârstean, în vârstă de 34 de ani a mers cu prietenii săi să facă baie în lacul Bechis, care se află la numai câțiva pași de tabăra de romi de pe strada Aeroporto din Torino, scriu cei de la rotalianul.com

Marinel era un obişnuit al locului şi mereu se bucura de clipele răcoritoare oferite de apa lacului. Sâmbătă seara, când totul trebuia să fie distracție și voie bună, Marinel ce s-a aruncat în apa lacului pentru a se scălda şi nu a reușit să iasă la suprafață.

În ciuda faptului că prietenii săi au încercat din răsputeri să-l scoată la mal, bărbatul și-a pierdut viața înecându-se.

Chemate de urgenţă la faţa locului, echipajele de la pompieri şi ambulanţă, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe conaționalul nostru, iar toate încercările de a-l resuscita s-au dovedit a fi inutile.

Cazul este acum în atenţia carabinierilor din Torino care sunt interesaţi să descopere cu exactitate circumstanțele în care Marinel s-a înecat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cu numai o săptămână în urmă, Marinel filma în direct pe pagina sa Facebook cum făcea baie în lacul în care sâmbătă avea să-și piardă viața, lăsând membrii familiei sale și prietenii îndurerați.

„Ți-ai filmat locul de veci finule… de ce nu ai mai ieșit afară ca în filmare??? Să ai grijă de noi și să-ți fie drumul lin, suflet bun”, transmite nașul său într-un comentariu la filmarea respectivă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com