Accident terifiant la Călimăneşti. Un copil de 4 ani a rămas fără ambii părinţi, după ce tatăl a adormit la volan

Imagini terifiante în această dimineaţă în staţiunea Călimăneşti, după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o cisternă, scriu cei de la observator.tv

“În urma accidentului două persoane au decedat, după ce şoferul autoturismului în care se aflau ar fi adormit la volan şi s-a izbit frontal de o cisternă încărcată cu cenuşă”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Cătălin Udrea, cei doi morţi, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 23 de ani, erau cetăţeni moldoveni care veneau din Germania şi se îndreptau spre Bulgaria.

“Evenimentul rutier a avut loc pe DN 7, în localitatea Călimăneşti – Seaca. Din primele cercetări, şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, a părăsit sensul său de mers şi a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o autocisternă.”, a spus reprezentantul IPJ Vâlcea

În urma informaţiilor aflate la faţa locului, în accident a mai fost implicat şi un alt autoturism care, încercând să evite locul accidentului, ar fi intrat în şanţ.

loading...

Reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis că un copil de patru ani care se afla în autoturismul implicat în accident a fost dus la spital, acesta fiind în stare bună.

“Copilul transportat la spital este conştient, fiind mai mult speriat. A fost preluat de o ambulanţă SAJ. Alte trei persoane implicate, doi adulţi, cu un copil de circa doi ani din celălalt autoturism implicat, precum şi şoferul autocisternei nu au avut probleme.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În zonă a fost trimis şi un echipaj de pompieri voluntari din Călimăneşti pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, existând scurgeri de carburant din cisternă.

Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o oră de la anunţarea accidentului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv