VIDEO – O tânără din Filipine a rămas şocată de lumina extrem de puternică a cerului, a filmat totul şi a încărcat pe Internet

Imagini incredibil de frumoase şi unice, au fost filmate de Anne Salikala în vârstă de 21 de ani, deasupra orașului Pagadian din Filipine. Tânăra se afla în faţa casei sale, când o luminăm puternică a apărut pe cer, iar frumuseţea culorilor au făcut-o să filmeze fenomenul pe care spune ea, nu l-a mai văzut niciodată, apoi a urcat imaginile pe internet, acolo unde a adunat milioane de vizualizări, scriu cei de la eclar.ro citând Mirror.

Anne a povestit curioşilor că s-a format un nor deosebit de spectaculos, acesta fiind de fapt un curcubeu ce semăna izbitor cu un unicorn, numai că în câteva clipe a dispărut şi nu a mai putut fi văzut.

Este bucuorasă că a fost martora unui fenomen spectaculos, ce rar se poate filma, dar care a putut fi văzut de milioane de oameni, datorită imaginilor surpinse de ea pe camera telefonului.

Potrivit specialiștilor, curcubeul s-a format datorită mai multor factori, printre care se numără umiditatea, căldura și mai multe picături mici de apă suspendate în jurul norului.

Sursă VIDEO: Mirror. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul eclar.ro

loading...