Doamna Dumitru Mioara de 55 ani, bunică a 11 copii, are nevoie de ajutorul nostru …

Asociaţia MicNews din Bucureşti este cunoscută ca fiind un ONG ce se ocupă de ajutorarea copiilor defavorizaţi din Bucureşti şi zonele limitrofe, dar şi a persoanelor care se află cazate în centrele de bătrâni din Capitală, oameni ce nu mai au speranţa că cineva, într-o zi, le vadărui ceva pentru binele lor.

Preşedintele Asociaţiei, domnul Mihai Căldăraru a poposit zilele acestea într-o familie numeroasă cu 11 copii şi le-a ascultat nevoile. Din discuţiile purtate cu bunica Dumitru Mioara de 55 ani din localitatea Vidra, județul Ilfov şi-a dat seama că cel mai important lucru de care familia nu se bucură este curentul electric.

Neavând resursele financiare pentru a se conecta la reţeaua de curent, bunica face un apel către cei care au posibilitatea să o ajute pentru a-şi îndeplini visul, acela de a aduce lumină în locuinţa lor.

Toţi copiii din casă sunt foarte bine îngrijiţi, merg la şcoală, dar nu-şi pot face temele pe timp de iarnă, deoarece se întunecă repede şi nu văd să scrie.

Cei care vor să ajute această familie sunt rugaţi să contacteze Asociaţia MicNews la tel. 0739.570.999, sau pe Domnul Mihai Căldăraru pe pagina personală de Facebook.

loading...