Italia – O româncă de 49 de ani a fost „vândută” cu 200 de euro de un conațional și apoi violată de cumpărător

În noaptea de miercuri spre joi, 18 iulie 2019, un apel la numărul de urgenţe 112 a făcut ca un echipaj de carabinieri din localitatea Noventa Vicentina, provincia Vicența, să se deplaseze pentru că o femeie le cerea cu disperare ajutorul, scriu cei de la rotalianul.com

Ajunşi imediat la adresa indicată de victimă, carabinierii au găsit acolo o femeie româncă în vârstă de 49 de ani, foarte agitată, care le-a arătat apartamentul de unde a reușit să fugă cu câteva minute înainte și în care a fost violată.

Odată intraţi în apartamentul indicat, carabinierii au găsit un bărbat român de 48 de ani, cu inițialele G.B., pe care l-au arestat cu acuzația de viol.

Din verificările realizate la faţa locului s-a stabilit că femeia a petrecut seara cu doi bărbaţi români, au consumat băuturi alcoolice şi au ademenit-o pe aceasta să meargă în apartament pentru a mai bea ceva.

Acolo, românul S.A. de 33 de ani a decis să o vândă pe femeie cu 200 de euro, celuilalt român G.B. de 48 de ani şi acesta să facă ce doreşte cu ea. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Rămasă singură cu G.B. și fără să ştie de acordul celor doi bărbați, victima s-a văzut forțată să întrețină raporturi sexuale cu bărbatul de 48 de ani de mai multe ori până când, într-un moment de neatenție din partea acestuia, a reușit să fugă și să sune la carabinieri pentru a cere ajutor.

Femeia a fost internată la spitalul din Noventa Vicentina pentru îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul de 49 de ani a fost pus sub arest la domiciliu până la încheierea anchetei.

Bărbatul român în vârstă de 33 de ani a fost denunțat cu acuzația de proxenetism, în timp ce G.B. în vârstă de 48 de ani a fost arestat cu acuzația de viol, relatează ANSA (Agenția Națională de Presă din Italia).

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com