O cântăreaţă celebră îi cerea iubitului să facă „amor” de 7-8 ori pe zi ca să slabească … Declaraţii uluitoare!

Cu toţii o cunoaştem din apariţiile de la televizor pe Bianca Rus. Majoritatea dintre noi îi ştim dorinţa ei arzătoare de a slabi pe zi ce trece şi de cât de mult a luptat cu această problemă.

Fostul ei iubit, stilistul Valentin Ene a declarat pentru cancan.ro, clipele prin care a trebuit să treacă alături de Bianca şi cât de mult a ajutat-o pe aceasta să dea jos kilogramele în plus. Cântăreaţa făcuse o obsesie pentru a scăpa de surplusul adunat şi îi venise ideea genială de a încerca cura de slabit prin cât mai mult sex, sau de ce nu … cu ajutorul exercitiilor fizice la… orizontala.

Valentin Ene susţine că timp de trei luni de zile trebuia să fie la cheremul Biancăi şi pregătit să facă sex de câte ori i se cerera, „Nu cu una, nici cu doua, ci cu cinci sau chiar sase partide de sex pe zi… Asa sustine fostul iubit… Bianca Rus ar fi slabit putin cu ajutorul partidelor intense si repetate de… amor, sustine …. “victima” Valentin Ene.

“Da, intr-adevar faceam sex de sapte, opt chiar si zece ori pe zi, poate si mai mult… Aveam joburi dar cand petreceam, se simtea ideea. Se intampla de patru, cinci ori cel putin”, a marturisit Valentin Ene reporterilor Cancan.ro.

“Noi ne-am cunoscut intr-un club, a fost o nebunie. Incepusem o tentativa de relatie, eu nici nu stiam cine este ea. A fost o pura aventura, in esenta, si de atunci am spus ok, hai sa ne simtit bine. Da, a fost din prima seara”, sustine stilistul Valentin Ene. Articolul continua dupa reclame …

Atitudinea ei dezinhibata ar fi fost si motivul pentru care stilistul ar fi continuat relatia cu Bianca Rus. “Ne intelegeam doar intr-un anumit punct, adica la pat. Era o partida buna!”

Reacţia Biancăi Rus la declaraţiile fostului iubit.

“Nu stiu, nu ma intereseaza subiectul, nu ma intereseaza absolut nimic legat de el. Mi se par aberatii…Nu, nu stiu, nu ma intereseaza. Atata vreme cat nu ma intereseaza, nu vorbesc despre tampeniile altora care vor sa se lanseze”, a declarat Bianca Rus despre relatia cu Valentin Ene, pentru Cancan.ro

“Eu ii recomand niste lecitina sau probabil ca si-a dat un refresh acolo, la creierul mic”, a replicat fostul iubit.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro