Tatăl Juan Rodriguez de 39 de ani şi-a UCIS gemenii de doar un an, uitându-i în maşină timp de 8 ore

O tragedie făra margini s-a întâmplat într-o familie fericită din New York, America. Într-una din zile, tatăl Juan Rodriguez a plecat la muncă, luându-şi cu el pe cei doi gemeni de doar un an de zile. Bărbatul mergea la muncă într-un spital din apropiere aparținând Asociației Veteranilor din cartierul Bronx, scriu cei de la aiudeanul.ro

Ajuns la serviciu cu maşina personală, o Honda, acesta şi-a parcat autoturismul în apropierea spitalului lăsând în el pe cei doi gemeni, fiica sa Mariza şi pe fiul său Phoenix. În cadrul spitalului, Juan Rodriguez avea funcţia de asistent social şi timp de 8 ore a uitat pur şi simplu de cei doi copilaşi ai lui, care stăteau în maşină la temperatura de peste 70 de grade, afară fiind minim 30 de grade.

În jurul orei 16:00 când a revenit la maşină, i-a găsit pe cei doi gemeni cu spume la gură şi fără suflare. A rugat un trecător să sune la numărul de urgenţă 911, dar pentru micuţi nu s-a mai putut face nimic, informează Daily Mail.

Astfel, Juan Rodriguez a fost acuzat de ucidere prin imprudență şi de asemenea acuzat de neglijență criminală, după ce a lăsat-o pe fiica sa Mariza și pe fiul său Phoenix în interiorul vehiculului său supraîncălzit, timp de opt ore, în ziua fatidică de vineri.

Bărbatul a fost arestat și luat în custodie de către poliție. A fost acuzat oficial în primele ore ale dimineții de sâmbătă. Ce se întâmplă într-o mașina lăsată în soare Temperaturile din New York au ajuns vineri la 30 °C. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, interiorul unei mașini poate ajunge până la 78 °C, dacă temperaturile exterioare variază între 27 și 38 de grade °C. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Un martor ocular a spus revoltat: “Cum poți să lași copiii în mașină și să uiți de ei? Ca tată, trebuie să ai grijă de familia ta, ai responsabilitățile tale”. Rodriguez mai are un băiat în vârstă trei ani care nu este vătămat. Fotografiile de pe Facebook îl arată pe Rodriguez ca un tată devotat care își iubea gemenii.

O imagine îl arată pe asistentul social cum doarme liniștit cu bebelușii. Ei stau cuibăriți pe pieptul lui, la scurt timp după nașterea lor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul aiudeanul.ro