Trei zile şi-a pregătit propria înmormântare – A fost ŞOCATĂ de reacţia celor mai buni prieteni …

O idee ce părea aproape imposibilă a fost pusă în practică de o tipă în vârstă de 44 de ani, care a avut curiozitatea morbidă de a vedea cine ar suferi dacă ea nu ar mai fi… A rămas șocată când a văzut ce făceau cei care stăteau lângă sicriul ei, scriu cei de la zambaretu.com

Femeie curioasă se numeşte Vera Lucia da Silva, are 44 de ani și cu destul de multă greutate, a plănuit propria înmormântare, împreună cu câteva rude. Motivul ei este unul simplu, dar cam ciudat: femeia a dorit să vadă cine o iubește cu adevărat și cine ar suferi foarte tare dacă ar muri.

Pregătirile au durat 3 zile, în acest timp Vera și-a cumpărat tot ce îi trebuie, inclusiv sicriu și aranjamente florale specifice. Nu a uitat nici trusele de machiaj mai speciale, voia ca totul să fie ca la carte!

În afară de câțiva membri ai familiei, toți invitații chiar au crezut că ea murise. Ce a observat la propria înmormântare? O singură persoană a plâns.

Aceasta a fost prietena ei cea mai bună, Irene, pe care o știa încă de când erau copii. Vera a fost șocată când a văzut că restul invitațiilor la înmormântarea ei falsă nu erau mai deloc afectați, ba chiat începuseră chiar să râdă în apropierea sicriului ei… Articolul continua dupa reclame …

Iată ce a mărturisit Vera, care se referă la fapta ei ca la un experiment: ,,Am învățat multe în urma acestui experiment, acum știu cine îmi este cu adevărat prieten și cine nu. Nu a fost ușor, mi-a fost greu să stau nemișcată, să nu mă dau de gol. Nu regret că am făcut acest lucru”.

Tu ce crezi despre acest gest?

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul zambaretu.com