VIDEO! Monstrul din Caracal a fost internat în spital, fiind bătut cu bocancii şi având splina dislocată şi mai multe coaste rupte

Majoritatea dintre noi, ne dăm seama de faptul că “monstrul din Caracal” nu va avea o viaţă liniştită în puşcărie. Cu toţii ştim că, cei care au comis violuri, nu sunt foarte bine văzuţi pe tot timpul detenţiei.

Criminalul din Caracal va rămâne internat o săptămână în spital. Acesta a fost dus la INML cu dureri de splină şi susţine că a fost bătut.

Faptul că Gheorghe Dincă va rămâne în spital va bloca în continuare ancheta, scriu cei de la m.bewoman.net citând stiripesurse.ro. Casa lui din Caracal este sub sigiliu deoarece, spun anchetatorii, nu pot face cercetări la faţa locului fără suspect.

Totodată, criminalul din Caracal va fi supus astăzi unei expertize psihiatrice, tot la Spitalul Penitenciar Jilava.

„Dânsul a fost imobilizat, a fost trântit la nivelul solului şi i s-au aplicat nişte lovituri cu bocancii de către organele de Poliţie, în zona pieptului, fapt pentru care dânsul spune că are fracturi costale şi de stern. Dureri vă pot spune că a avut, pentru că pe tot parcursul audierilor, avea momente în care efectiv izbucnea în dureri, tresărea de durere şi îşi punea mâinile în zona pieptului”, a spus avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursa VIDEO: Mediafax Ro