Un şarpe de 3 metri şi 20 de kg, a terorizat locuitorii paşnici ai comunei Peceneaga din Tulcea

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut de curând în comuna Peceneaga. Un sat întreg al acestei comune a fost înspăimântat de apariția unui șarpe, într-o gospodărie a unor oameni obişnuiţi. Şarpele lung de trei metri a reușit să bage spaimă în sufletele oamenilor, după ce s-a ascuns într-o sobă.

Conform celor de la tulceanoastra.ro, în cursul săptămânii trecute, șarpele de trei metri, care se spune că ar fi cea mai mare specie de șarpe din România, se ascunsese într-o sobă tip cuptor, dintr-o gospodărie. O persoană care locuia acolo s-a speriat când a văzut reptila pe proprietatea sa.

Mai mulți vecini au venit să o ajute pe femeie să înlăture șarpele din sobă. Timp de o oră s-au chinuit să extragă șarpele. Un om a reușit să îl scoată folosindu-se de o cazma, apoi l-a omorât.

Din primele informaţii se pare că şarpele ar fi avut în jur de 20 de kilograme. Specia ar fi ”balaurul dobrogean”, spun oamenii.

Conform biologilor, aceasta aste cea mai mare specie de şarpe neveninos din România, fiind o specie constrictoare. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Din informațiile oferite de surse, șarpele respectiv este o specie protejată în țara noastră și poate fi găsit în județele Galați, Tulcea, Constanța, Buzău.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul tulceanoastra.ro