Internetul a luat foc! Un tânăr şi-a înşelat iubita. Pe BMW-ul lui au apărut mesaje incendiare, incredibile…

O faptă incredibilă s-a întâmplat de curând cu un cuplu de iubiţi. O domnişorică s-a înfuriat de atitudinea bărbatului, care cel mai probabil o înșelase, scriu cei de la wowbiz.ro

Fosta iubită a hotărât să se răzbune distrugându-i maşina. Femeia care a fost enervată la culme, a luat un spray de culoare neagră și i-a scris bărbatului pe mașină cele mai jignitoare cuvinte.

Pe portiera mașinii a scris mare cuvântul „CURVAR”, ceea ce îl descrie pe bărbat ca fiind prins cu alte femei în timp ce era într-o relație. Pe capota mașinii femeia a scris cu aceeași idignare „PORC MISOGIN”, după care a continuat cu portagajul mașinii scriind cuvântul „MISOGIN”.

Autotorismul parcat în centrul Bucureștiului a fost fotografiat de mai mulți trecători, care s-au amuzat de fapta iubitei înfuriate. Imaginile au fost

Fotografiile au devenit virale pe internet, fiind postate în mediul online. Articolul continua dupa reclame…

Internauții nu s-au putut abține de la comentarii: „Vând BMW porc ordinar ediţion cu uşi curvar şi eleron misogin ediţie limitată”, un alt utilizator din online a scris „mie mi se pare reclamă gratuită, aş vrea să-mi scrie şi mie cineva din astea pe bicicletă..”.

Posesorul BMW-ului a depus plângere la Poliția Constanța cu acuzația de distrugere și evaziune fiscală.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii de interes pe portalul wowbiz.ro