Un tânăr din Deva a violat fetiţele de 8 și 10 anişori ale concubinei lui. După arestarea individului, s-au mai descoperit şi alte orori …

Acum, când toată ţara se cutremură de ororile cazului de la Caracal, un alt incident deosebit de grav s-a descoperit în comuna Mănăstireni din judeţul Cluj. Mihai Roman, un bărbat de 35 de ani, din Deva, trăia în concubinaj cu o femeie care avea două fetiţe minore, de 8 şi respectiv 10 anişori, scriu cei de la ziardehunedoara.ro

Tatăl natural al fetiţelor a aflat de la acestea că bărbatul din Deva le-a violat. Fără să stea mult pe gânduri, acesta a anunţat imediat autorităţile.

„La data de 2.08. a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuala. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanti DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că barbatul in varsta de 35 de ani ar fi intretinut raporturi sexuale cu 2 minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, barbatul ar fi incercat sa intretina relatii sexuale si cu sora concubinei sale, o minora in varsta de 12 ani. Față de barbat fost luată masura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală”, arată cei de la IPJ Cluj. Alte cercetări au scos la iveală faptul că ar exista și o a patra victimă, o altă soră a concubinei sale, bolnavă psihic.

Bărbat de 35 de ani, din Deva, este arestat pentru viol, agresiune sexuală în formă continuată și tentativă de viol în formă continuată, după ce a abuzat sexual în mod repetat de două copile de 8 și de 10 ani. De mai bine de un an, bărbatul trăia în concubinaj cu mama fetițelor, iar polițiștii nu știu deocamdată când au început ororile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecători Huedin, cei care instrumentează acest caz, susțin că este verificat în acest moment dacă bărbatul nu a făcut victime și în alte zone din țară. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Există un dosar, există această situație, persoana respectivă este originară din muncipiul Deva, și s-a luat față de ea măsura arestării preventive. Încă avem și noi de administrat probe, să vedem amploarea activității infracționale a individului, fie aici, fie poate și în alte locuri. Cercetăm și aceste piste. Cert este că pentru faptele de la Mănăstireni (județul Cluj – n.r.) este arestat preventiv”, a declarat pentru „Ziar de Hunedoara” prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, George Ion Pop.

Sâmbătă, bărbatul a fost arestat preventiv. „În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. 2 NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.M., cercetat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. a şi c NCP, agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. a şi c NCP cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP şi tentativă la viol în formă continuată, faptă prev. de art. 32 alin. 1 NCP rap. la art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c NCP, cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 NCP, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în soluția dată de Judecătoria Huedin.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziardehunedoara.ro