Părăsit de iubită, Claudiu de 22 de ani şi-a luat viaţa, intrând intenţionat cu duba într-un TIR, cu 170 km/h, în Germania

Şoferul român de 22 de ani lucra în Germania şi a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h, lovind intenţionat un TIR, totul fiind transmis live pe
Facebook, scriu cei de la
observator.tv

Tragedia s-a produs după momentul în care acesta tocmai ce aflase că fost părăsit de iubita lui, transmiţându-i acesteia un mesaj. Impactul cu camionul a fost devastator.

După accident, tânărul a supravieţuit, medicii găsindu-l în viaţă, în comă. Din păcate, Claudiu a murit marţi la spital, în Germania, la mai bine de 15 ore după impactul teribil pe care l-a provocat.

Claudiu a început să transmită live pe Facebook momentul în care a ales să se sinucidă, fiind la volanul dubei pe care o conducea în Germania. A început şi să explice de ce a ales să îşi ia viaţa. Cristian Claudiu tocmai aflase la telefon, de la iubita lui, că aceasta îl părăseşte.

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât. După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.” spune şoferul. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Imediat după ce începe să vorbească, acesta începe să plângă şi explică faptul că suferă prea mult. Iubitei sale îi transmite, la un moment dat:
“Şi de sus pot să-l iubesc pe copilul tău, şi de sus pot să am grijă de voi!”

După 8 minute de goană, românul accelerează spre 170 de kilometri pe oră, virează dreapta pe un alt drum și se izbește violent de un TIR.

După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live intră și mama șoferului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv