Astăzi a fost înmormântat Marcel Toader. Fosta soție, fiul și mama, răpuși de durere

Astăzi, Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum, în localitatea Cumpăna, de lângă Constanța, unde își va dormi somnul de veci. Afaceristul a fost înmormântat în cavoul familiei, unde odihnesc tatăl și bunica lui. Marcel Toader avea doar 57 de ani, iar azi, 7 august, cei dragi și-au luat „adio” de la el, pentru totdeauna.

La înmormântarea care s-a desfăşurat la cimitirul de la Cumpăna din Constanța, s-au strâns sute de oameni ca să-și ia rămas bun și să îi aducă un omagiu lui Marcel Toader.

Acesta a murit sâmbătă, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Fiul Maximilian (22 de ani), mama Rădița, dar și Raluca, singura femeie care l-a făcut tată pe Marcel Toader, și-au strâns ultimele puteri și s-au ocupat de toate orânduielile dinainte și din ziua înmormântării, scriu cei de la huff.ro citând click.ro.

Mai mult, cei trei au amânat cât au putut de mult ziua înmormântării, întrucât și-au dorit să se perinde un număr cât mai mare de prieteni la căpătâiul lui Marcel, pentru a-și lua rămas bun.

La înmormântare a fost prezentă şi Raluca, mama lui Maximilian, femeia despre care Rădița Toader a avut numai cuvinte de laudă. A fost, până la urmă, nora ei preferată.

loading...

Marcel Toader a fost de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, după care a lăsat sportul pentru afaceri cu piscine și impresariat artistic.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul huff.ro