Asociaţia MicNews dă startul campaniei, “Aminteşte-ţi de prima zi de şcoală donând un Ghiozdan Călător”

A venit timpul în care elevii se pregătesc de un nou început de an şcolar. Cu toţii aşteaptă cu drag, clinchetul primului clopoţel pe care îl vor auzi pentru prima dată în viaţă.

Foarte mulţi prichindei din cei care vor începe şcoala, încă nu au resursele financiare necesare unui ghiozdan pe care sa-l poarte cu drag în momentele ce vor veni. Ca de fiecare dată, cei de la Asociaţia MicNews Bucureşti sunt dispuşi să facă ceva pentru ca cei mici să poată intra în noul an şcolar cu fruntea sus şi cu un ghiozdan frumos pe umeri.

Întrebat despre acţiunea umanitară, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, ne-a declarat: “Fiecare caiețel, pix, penar și mult așteptatul ghiozdan le transmite micuților un amalgam întreg de emoții. Îmi amintesc momentul când am mers în clasa întâi, mi se făcea inima precum un purice și roșeam la fiecare întrebare. Habar n-aveam de ce mă așteaptă și ce-i cu toată mulțimea asta de oameni. Cu toate astea, ardeam de nerăbdare să mă laud colegilor cu bunătățile colorate din ghiozdan. Dar, uite că, există copii, părinții cărora nu au posibilitatea să le ofere odorașilor săi ghiozdanul plin cu emoții frumoase. Așa că, ne-am gândim să lansăm un proiect sau, mai bine zis, o campanie, care ar susține micii școlari. Ne dorim să facem fericiți 90 de copii din localitățile Pantelimon, Petrechioaia, Cernica si Jud. Iasi, Comuna Bals.”

Există 2 posibilități de a susține micii prichindei. Una e să donați ghiozdanul cu cele necesare, chiar gătit de voi, ori să susțineți campania AMINTEȘTE-ȚI DE PRIMA ZI DE ȘCOALĂ DONÂND UN GHIOZDAN CĂLĂTOR. Articolul continua dupa reclame …

Fiecare donator va primi un reportaj foto și video pentru transparența campaniei la care a participat.

loading...

Deci: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și tot ce îți mai poftește inima.

Campania se va desfășura în perioada 26-30 august și sperăm cu ajutorul oamenilor super faini, să colectăm suma de 25 000 lei sau ghiozdanele pline cu bunătăți colorate și emoții frumoase.

Educația este cea mai sigură cale de a scăpa de sărăcie. Ajută-ne să creștem un viitor prosper!

Pentru informații despre localizarea sediului sau oricare alte informații, ne poți contacta la numărul 0739.570.999, coordonator campanie: Mihai Căldăraru sau pe contul sau de Facebook.