Au adus în România banii munciţi în Spania şi au fost jefuiți: „Aveam 13.000 de euro într-un borcan”

Un tată şi cele trei fiice ale sale s-au întors de curând din Spania, unde munciseră o viaţă întreagă şi au adus cu ei toţi banii strânşi cu atâta trudă. Ajunşi la casa lor din comuna Pușcași, județul Vaslui, aceştia s-au trezit într-o zi că au rămas fără agoniseala de-o viață, după ce hoții le-au spart casa, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând vremeanoua.ro

„Credem că hoții au știut unde să acționeze, pentru că au devastat doar camerele unde erau banii. Într-o cameră aveam un șifonier cu haine, în care aveam 5.000 de lei, iar în altă cameră aveam 13.000 de euro, ținuți într-un borcan. În cele două camere au devastat tot. În a treia, unde nu aveam bani, nici măcar nu au intrat. E normal să avem bănuieli că au știut dinainte în ce se bagă”, a declarat Cerasela Dumitrașcu, una dintre victimele spargerii.

„Spargerea a avut loc în urmă cu două săptămâni. Hoții au umblat peste tot și au reușit să fure o sumă foarte mare de bani: 13.000 de euro și 5.000 de lei. Problema e că imediat după spargere, tata a sunat la polițistul de la noi din comună, dar n-a răspuns. Mai târziu ne-a spus că el avea o nuntă la o soră de-a lui, o zi mai târziu, și de asta n-a răspuns. Au venit, în schimb, foarte repede polițiștii de la Vaslui, cu tot echipamentul. Era aproape 2:20 când au ajuns acolo. Au luat amprente, a doua zi au venit si cu un câine, să ia urma hoților. N-au făcut cine știe ce cu câinele, pentru că după câțiva metri le-a pierdut urma”, a completat o altă fiică.

Tatăl celor trei fete a făcut un apel către cei care l-au tâlhărit, pentru că are o soră bolnavă și are nevoie, astfel, de bani. Acesta este chiar îngăduitor cu tâlharii și le transmite că pot păstra 1000-2000 de euro.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net

loading...