Cătălin Doroftei de 40 de ani a plecat la muncă în Italia pe 1 august. De 8 zile, familia nu mai ştie nimic de el

Un apel disperat vine din partea familiei unui român, care a plecat la muncă în Italia şi de atunci nu a mai comunicat nimeni cu el. Românul se numeşte Cătălin Doroftei, are 40 de ani şi este din comuna Delești, județul Vaslui. Acesta a plecat la muncă în Italia, la cules de roșii, pe data de 1 august 2019, dar de atunci nu se mai știe nimic de el, scriu cei de la rotalianul.com

„Trebuia să ajungă la muncă în Italia, la cules de roșii, dar șoferul autocarului cu care călătorea spune că a devenit recalcitrant când au ajuns în localitatea Foggia și l-a lăsat pe autostrada A14, în dreptul localității Poggio Imperiale. Mi-e greu să cred asta”, ne povestește Iulia, sora lui Cătălin.

„Fratele meu trebuia să ajungă la cumnata lui (sora soției – n.r.) în localitatea Apriceno, dar nu a mai ajuns nici astăzi, după 8 zile și nu știe nimeni nimic de el”, a mai adăugat femeia îngrijorată.

Românul nostru are acasă o soţie şi doi copii, o fetiță în vârstă de 11 ani și un băiat de 14 ani, care au nevoie de ajutorul nostru, pentru a-l găsi pe tatăl lor.

Vă rugăm să ne transmiteți orice informație utilă aveți despre el. Articolul continua dupa reclame …

Cătălin Doroftei are 40 de ani, păr șaten, ochii căprui, circa 1,68 metri înălțime și ultima dată a fost văzut în provincia Foggia. Oricine are
informații despre el este rugat să ne contacteze pe pagina Facebook Rotalianul – Revista Românului din Italia sau să ne trimită un e-mail pe adresa contact@rotalianul.com, pentru a anunța familia. Vă mulțumim!