Un tânăr și-a UCIS SORA prin ştragulare, pentru că a schimbat parola de Wi-Fi

Kevon Watkins de 18 de ani din Georgia, într-un moment de furie, a decis să-şi strângă sora de gât şi până la urmă să o omoare, pentru că aceasta a schimbat parola de la Wi-Fi. Alexus Breanna Watkins avea doar 20 de ani şi locuia împreună cu familia si fratele ei în Macon/Georgia, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Tragedia s-a întâmplat în ziua de 2 februarie 2018, atunci când sora lui, o mare jucătoare de jocuri online, având nevoie de viteză mare la Internet, a decis să schimbe parola de la Wi-Fi, pentru ca ceilalţi din casă să nu se mai poată conecta.

Kevon Watkins a fost condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată. El a fost găsit vinovat de ştrangularea surorii sale în vârstă 20 de ani, Alexus Breanna Watkins.

Kevon a renunțat la dreptul său la un proces cu juriu și a ales să aibă un judecător care să-i decidă soarta. El a fost găsit vinovat de crimă.

Cum s-a petrecut totul?

loading...

Adolescentul avea 16 ani când s-a certat cu mama sa pentru folosirea serviciului de internet din casa lor. Altercația dintre ei a escaladat până la moartea surorii sale. Sora a sărit în apărarea mamei sale când cearta a escaladat, spune un comunicat al procurorului districtului Macon.

Cei doi frați au început apoi să se lupte și au căzut la pământ. Când mama lor nu a mai putut să-i despartă a chemat poliția. Dovezile prezentate la proces au arătat că tânărul a sufocat-o pe sora sa. El a ținut-o la pământ aproximativ 15 minute. Tânărul și-a eliberat sora doar după ce polițiștii a sosit la fața locului și l-au somat să facă asta.

Aceștia au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse tânăra a fost declarată moartă prin asfixiere la un spital local în aceeași noapte. Un alt frate sunase la numărul de urgență 911, numindu-l pe Kevon „nebun”.

Acțiunile sale au fost încadrate la crimă și nu la ucidere din culpă. S-a considerat că tânărul și-a ucis sora în mod intenționat prin sufocare. Procesul a durat două zile. A inclus și mărturia unui polițist care a spus că l-a găsit pe adolescent lângă sora sa pe care o sufocase deja când a ajuns la fața locului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro