Pe Teodor îl cunoșteam din vedere de la liceu. Îmi pare rău că s-a dus viu la spital și a plecat mort.

Astăzi am găsit pe Facebook o opinie, care din foarte multe puncte de vedere, expune realitatea din România. Nu puteam să rămân impasibil şi am decis că şi voi o puteţi lectura. Pe Teodor îl cunoșteam din vedere de la liceu. Îmi pare rău că s-a dus viu la spital și a plecat mort. Îmi pare rău că în spitale mulți nu dau doi bani pe noi. Îmi pare rău că nu era ruda unui consilier local, județean, parlamentar că imediat îi săreau în ajutor.

Îmi pare rău că pentru un parlamentar de Suceava ( cu diaree) s-a găsit elicopter pentru a-l transporta la București, iar pentru el nu. Că a fost plimbat de la un medic la altul. Îmi pare rău că multe dintre spitale nu au medicamente pentru bolnavi. Unii au doar paracetamol – cel mai ieftin medicament. Îmi pare rău că plătim la CNAS de pomană că oricum ,,MURIM’’.

Am pățit-o și eu pe propria piele și de atunci îmi e groază să ajung într-un spital. Prin 2005, în august, la același spital un medic x îmi punea mâna invers, iar alt medic y îmi zicea că ar trebui să o taie.

Ai mei au plecat de urgență la București și acum sunt foarte bine, pentru că un medic de la Grigore Alexandrescu a avut curajul să intervină și să repare greșelile unora.

Țin minte că atunci a spus cineva ,,Mergi la București că aici se moare cu zile’’. Și mai țin minte ceva … că atunci când am sunat la 112 au refuzat să vină să mă preia (poate că era Bahne și o zonă nebăgată în seamă, cine știe) și a trebuit să mă duc cu taxiul la spital. Nici acum nu pot conștientiza cum am scăpat.

loading...

Dumnezeu să îl odihnească și să îl aibă în grijă!

Acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe contul de Facebook, SANDU MIHAI