Românul Simion-Munteanu de 22 de ani este acuzat de uciderea unui cuplu, în Branston

Luni dimineaţă în data de 5 august, într-o casă din Lincoln Road, Branston, au fost descoperite două trupuri neînsufleţite. În urma ceretărilor efectuate s-a descoperit că vinovat de uciderea celor doi ar fi românul de 22 de ani pe nume Andrei-Mihai Simion-Munteanu, domiciliat în apropiere, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Trupurile celor doi au fost identificate ca fiind ale unei femei de 51 de ani cu numele de Leela Premm Monti, ce se pare că ar fi de origine română şi de meserie medic şi Robert Tully, de 71 de ani, pensionar originar din Statele Unite. Se presupune că uciderea acestora s-a petrecut în perioada 27-30 iulie a acestui an.

Românul a fost acuzat de uciderea celor doi şi va fi judecat pe 3 februarie, anul viitor. Pâna atunci presupusul criminal va rămâne în arest, potrivit deciziei judecătorului de joi, 8 august.

Simion-Munteanu, cetățean român, a vorbit doar pentru a-și confirma numele, naționalitatea și data nașterii în timpul audierii de patru minute, potrivit thelincolnite.co.uk.

El a fost reținut în arest și se va prezenta din nou la Curtea Coroanei, pe 9 septembrie.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net