Un bărbat de 45 de ani din Vaslui a murit pe loc, după ce a fost trăsnit în frunte de un fulger

Tragedie făra margini în comuna Zorleni, judeţul Vaslui, după ce un bărbat a fost lovit de fulger în timp ce lucra la acoperişul casei fiicei sale. Cei care era aproape de el au sunat imediat la ambulanţă, anunţând că bărbatul a fost lovit de fulger tocmai în frunte, scriu cei de la observator.tv

La faţa locului a ajuns o ambulanță cu medic, dar și autospeciala SMURD.

Cu toate că medicul de pe ambulanţă a făcut tot ce era posibil, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 45 de ani.

Împreună cu el mai lucrau şi alţi doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, iar celălalt a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

În această dimineaţă, populaţia judetului Vaslui a primit mesaje de la ISU, prin care avertiza asupra pericolului de vijelie, grindină de dimensiuni mici şi izolat medii şi ploi torenţiale, cu frecvente descărcări electrice. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Oamenii au fost sfătuiţi să se adăpostească, să nu staţioneze sub arbori sau reţele electrice pentru a nu fi în pericol de a fi loviti de fulger.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv