Un bărbat din Roman a fost reţinut de poliţişti după ce și-a bătut concubina până a băgat-o în comă

În ziua de miercuri 7 august 2019, reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman au sesizat polițiștii din cadrul IPJ Neamț despre faptul că la unitatea medicală a fost adusă o femeie de 45 de ani, din Roman, găsită inconștientă în locuință, victimă a unei agresiuni fizice, scriu cei de la ziarulderoman.ro

Conform IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 5 august, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roman, în urma unei situații conflictuale, ar fi lovit-o în mod repetat pe concubina sa, cu pumnii, pe corp și în zona capului. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Ulterior, având în vedere gravitatea leziunilor suferite de femeie, încadrarea faptei a fost schimbată în tentativă de omor, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Conform reprezentanților Spitalului, femeia fost internată în stare foarte gravă la secția Anestezie și Terapie Intensivă, în comă de gradul III, având multiple traumatisme.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulderoman.ro

loading...