Un bărbat de 61 de ani şi-a ucis iubita apoi s-a sinucis, după ce s-a îmbătat mangă

O tragedie la care vecinii se aşteptau să se întâmple, s-a petrecut în Vaslui în ziua de sâmbătă noapte (10 august). Un bărbat de 61 de ani şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a înjunghiat, sâmbătă noapte (10 august). Tragedia a avut loc în satul Corni Albeşti, judeţul Vaslui, scriu cei de la click.ro

Fiica femeii a fost cea care a descoperit cadavrele şi a sunat imediat la 112. Mama ei era pe pat, plină de sânge, în timp ce bărbatul era pe podea, injunghiat în inimă. Bărbatul a folosit un cuţit cu lama de 15 cm, potrivit unor surse din anchetă.

Medicii de la SMURD veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi, fiind nevoiţi să le constate decesul. Se pare că bărbatul era în stare de ebrietate când a comis oribila crimă. El a omorât-o pe concubina lui cu mai multe lovituri de cuţit, apoi şi-a luat viaţa.

Cuplul se certa foarte des

Vecinii nu sunt şocaţi de cele întâmplate şi susţin că se aşteptau la o asemenea tragedie, pentru că cei doi consumau alcool şi se certau zilnic, relatează observator.tv.

loading...

Se pare că gelozia ar fi fost mărul discordiei. Femeia l-a acuzat pe bărbat că îi face ochi dulci fiicei sale, în vârstă de 30 de ani. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul click.ro