O femeie de 43 de ani a fost decapitată într-un cumplit accident, în Constanţa

Noaptea trecută în jurul orei 03.00, s-a produs un grav accident de circulaţie pe DN 22 Constanţa – Tulcea. Un tânăr de 27 de ani, care se afla la volanul unui autoturism şi conducea dinspre Sitorman către Lumina, a spulberat o femeie care circula pe o trotinetă electrică, scriu cei de la observator.tv

Una din cauzele accidentului a fost neatenţia şoferului, dar şi faptul că femeia nu purta niciun element de semnalizare.

Femeia mergea pe o trotinetă, pe un drum naţional din Constanţa, şi a fost decapitată după ce a fost spulberată de o maşină.

“În jurul orei 03 :00, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism, pe DN 22 dinspre Sitorman către Lumina, şi ajungând la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 de ani. După impact, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei trotinetei”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Femeia aflată pe trotinetă a fost decapitată în urma impactului, în timp ce şoferul maşinii a fost la rândul său rănit, după ce maşina s-a răsturnat pe câmp.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv