Șocant ce i-au cerut! Două gemene perfecte vor să rămână gravide cu același bărbat, în acelaşi timp.

Mass-media din întreaga lume urmăreşte cu interes, povestea de viaţă a gemenelor din Australia. Acestea au 33 de ani şi au șocat o lume întreagă cu lipsa lor de inhibiții, împărţind totul, inclusiv iubitul. Ultima găselniţă a acestora este aceea de a rămâne însărcinate, firește, cu același bărbat pe care îl împart de ceva vreme, scriu cei de la realitatea.net

Anna și Lucy De Cinque au șocat prin modul în care au ales să-și trăiască viața. Din 2012, cele două surori gemene împart așternutul cu același bărbat. (Ne)Fericitul se numește Ben Byrne și se pare că surorile sunt puse pe fapte mari! Nu numai că vor ca acesta să fie tatăl copiilor lor, dar vor să rămână însărcinate în același timp!

Tinerele recunosc că transformarea lor se datorează și medicilor plasticieni care au fost supuși unor teste formidabile! Fetele au vrut să treacă prin aceleași intervenții, în aelași timp! Astfel, spun ele, erau sigure că modificările vor fi identice.

“Sarcina va fi o nouă provocare. Totul depinde de Ben! Toată presiunea e pe el. Abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul”, spun fetele.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul realitatea.net

loading...