Un tânăr abia venit din Marea Britanie a murit într-un accident terifiant, în Ruginoasa

Un tragic eveniment rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.45, atunci când, liniştea locuitorilor din localitatea Ruginoasa avea să fie zguduită de moartea unui tânăr, tocmai întors din Marea Britanie, scriu cei de la jri.ro

Mădălin Chiriac în vârstă de 21 de ani se întorsese din străinătate la volanul unui autoturismul marca BMW cu volan pe partea dreaptă şi s-a gândit să invite la plimbare, o tânără de doar 15 ani, de care se pare că era îndrăgostit. Ca să-şi impresioneze iubita, Mădălin a condus cu viteză excesivă şi în scurt timp a ieşit în afara părţii carosabile, producând un accident mortal.

Imediat, la faţa locului au ajuns două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi (unul cu medic, altul cu asistent), un echipaj de la descarcerare, poliţiştii rutieri şi cei criminalişti.

Tânăra în vârstă de 15 ani a fost transportată de un echipaj medical la Spitalul Municipal Paşcani după care a fost transferată la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, din Iaşi. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru conducătorul auto, aceştia declarând decesul.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi încearcă acum să stabilească cu exactitate cauzele producerii tragicului accident rutier.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jri.ro