Un român de 38 de ani a înjunghiat și ucis în plină stradă o bătrână de 83 de ani, în Austria

O tragedie fără margini avea să se întâmple în localitatea Gloggnitz din Austria. Românul Ioan P. de 38 de ani, a comis în ziua de vineri după-amiază. Acesta a atacat o pensionară cu un cuțit. El este acum în custodia poliției austriece, scriu cei de la observator.tv

Victima era o femeie austriacă în vârstă de 83 de ani, care a murit, prăbușindu-se pe stradă în urma rănilor provocate prin înjunghiere.

Imediat, românul a fost prins de poliție, iar arma crimei a fost găsită. Acesta, în urma investigaţiilor și-a recunoscut fapta.

”Bărbatul este responsabil pentru crimă. Procuratura a cerut ca suspectul de omor să fie menținut în custodie”, a precizat Erich Habitzl, purtător de cuvânt al procuraturii din Wiener Neustadt.

Conform ziarului vienna.at, tânărul a fost dus la închisoarea Neustadt din Viena. A fost interogat sâmbătă dimineață. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Deocamdată, motivul crimei nu e cunoscut de anchetatorii austrieci. Românul a lucrat la o fermă din zonă. Ziarul heute.at spune că, marți, Ioan P a fost implicat într-un alt incident, când și-a amenințat, tot cu cuțitul, doi colegi.

Atunci, polițiștii nu au luat nicio măsură împotriva românului, iar Ioan P. a fost însă dat afară de la serviciu și acum era șomer.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul observator.tv