TERIFIANT! O bunică VITEGRĂ şi-a scufundat nepoţica de doi anişori în APĂ CLOCOTITĂ

În data de 11 august 2019, Kaylee Robinson în vârstă de doi anişori a fost lăsată în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, în casa ei din Chattanooga, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro

Aceasta fiind mai bătrână şi având o zi mai proastă, fără să fie conştientă şi-a opărit cu apă fierbinte, nepoţica. Imagini oribile arată arsuri de gradul III și bășicile uriașe, provocate de către bunica vitregă a fetiței de doi ani din Statele Unite. Fotografiile oribile postate de mama fetiței au fost publicate pe site-ul web al publicației Daily Mail.

Brittany Smith, mama micuţei de doar doi ani, a declarat pentru ABC 2 că bunica a recunoscut că a folosit apa clocotită când a opărit fetița. Ea și-a motivat gestul spunând că „a avut o zi proastă”. Bunica vitregă a fost acuzată de abuzuri agravante asupra copiilor. Aceasta este acum arestată, putând fi eliberată pentru o cauțiune de 150.000 USD.

Mama fetiței a publicat fotografiile

Toate fotografiile au fost puse la dispoziția autorităților care investighează cazul. Un detectiv a examinat fotografiile. Acesta a declarat că sunt: „cele mai grave arsuri provocate prin opărire pe care le-am văzut vreodată”.

loading...

Potrivit detectivului, spitalul în care este tratată micuța Kaylee descriu rănile drept „arsuri de ciorap”. Li se spune așa pentru că arată ca și cum persoana ar purta o pereche de șosete roz.

Între timp, mama fetiței a declarat pentru publicația Metro că rănile fiicei sale par să se agraveze. La nouă zile de la incident, rănile au un risc ridicat de infecție. Acest lucru ar putea să ducă la amputarea picioarelor.

După ce a susținut inițial că a lăsat copilul singur în baie, bunica vitregă a recunoscut adevărul. Ea a scufundat picioarele fetiței în apă clocotită, deoarece aceasta era neastâmpărată. Mama a declarat pentru publicația Metro: „Dacă ar fi după mine, eu i-aș aplica aceeași pedeapsă pe care i-a aplicat-o fiicei mele. Aș dori ca cineva să-i ardă picioarele la fel”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro